ΕΠΟΣ 1821

Αγαπητοί φίλοι του ΝΑΟ ΠΥΘΕΑ αντιμετωπίζοντας τις πολλές και δύσκολες προκλήσεις της εποχής κάνουμε ότι μπορούμε για να μπορέσουμε να παροτρήνουμε όσο γίνεται περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν στο άθλημα της Ιστιοπλοιας. Να χαρούν τη θάλασσα χειμώνα καλοκαίρι να αθληθούν να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Η προσπάθεια μας αυτή στηρίζεται από τους χορηγούς μας και από την εθελοντική εργασία του ΔΣ μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μαρτίνο που στηρίζει συνέχεια την προσπάθεια μας και πρόσφατα τον ναυτικό όμιλο «Η Φώκαια».

Κατανοούμε τις πολύ μεγάλες δυσκολίες της εποχής που διανύουμε αλλά βρισκόμαστε σε μια διαφορετική χρονιά για όλους τους Έλληνες. Μέσα στη λαίλαπα της πανδημίας, τις πολλαπλές προκλήσεις αλλά και την οικονομική αβεβαιότητα για όλους φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από το επος του 21.

Μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες αποφασίσαμε να ζητήσουμε την οικονομική βοήθεια από όσους μπορούν όσο μπορούν για να υλοποιήσουμε την παρακάτω μακέτα στο χώρο του Ναυτικού ομίλου.

Ολοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά είναι χρέος μας να θυμόμαστε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελευθεροι.

Αποτελεί και την πρώτη πρωτοβουλία φορέα για το τόσο μεγάλο και σοβαρό θέμα.

Λογαρισμός τράπεζας

GR 06 0172 1670 0051 6707 1267 580

Τοποθεσία Ν.Α.Ο.Π.Φ.

Ώρες λειτουργίας

Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 18.00

Επικοινωνήστε μαζί μας