Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

Στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε από τις 27 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

1.Την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και εμπιστεύτηκε για τη διενέργεια του πρωταθλήματος τον Ν.Α.Ο. Π. ΦΩΚΑΙΑΣ «Ο ΠΥΘΕΑΣ». Δια τούτο ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κυρία Νίκη Αναστασίου και τον Γ.Γ. κύριο Γιώργο Καμνή που εξήραν τον "Πυθέα" για το έργο του. Ευελπιστούμε πως θα καταφέρουμε τον στόχο μας μέσα στο 2022 να ξεκινήσουμε το τμήμα ιστιοπλοίας για Α.Μ.Ε.Α. .

2. Την Περιφέρεια Αθηνών όπου ο Αντιπεριφερειάρχης – Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κος Νίκος Πέππας εκτός από την χρηματική βοήθεια συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες του όλου εγχειρήματος, δεδομένου ότι ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα της περιφέρειας. Επίσης τα πλαστικά του αγώνα θα παραδοθούν στo πρόγραμμα-πρωτοβουλία της περιφέρειας Green City.

3. Τον δήμαρχο Πέτρο Φιλίππου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και που μας διέθεσε όλα τα μέσα για τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPTIMIST U16.

4. Το ΝΠΔΔ Αριστόδικος του δήμου Σαρωνικού, με την πρόεδρο του κα Δήμητρα Ράπτη (και πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου) χορήγησε όλα τα έντυπα, αφίσες, μπλουζάκια, μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

5. Τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Μπούτση που μερίμνησε για τον καθάρισμό του χώρου (παραλία και λιμάνι της Παλιάς Φώκαιας), βάφτηκαν τα κράσπεδα στα παρτέρια & τα γραφεία του Ν.Α.Ο. Π.Φ. «Ο ΠΥΘΕΑΣ», κλαδευτήκαν όλα τα δέντρα, τοποθέτηση προβολέων για τη νυχτερινή φύλαξη, νέοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετήθηκαν, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος υπάλληλοι καθημερινά (και κατά τη διάρκεια των αργιών) καθάριζαν όλους τους χώρους, τους ευχαριστούμε.
6. Η Πολιτική προστασία με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Χ. Γαλάνη περιφρούρησε όλους τους χώρους, αλλά βοήθησε και τους αγωνιζόμενους να περιπλανηθούν στους χώρους της Π. Φώκαιας.

 

 

7. Τον αντιδήμαρχο Π. Φώκαιας κύριο Ι. Κυριακόπουλο και πρόεδρος της επιτροπής «Ποιότητα Ζωής» του δήμου Σαρωνικού για τα διαχωριστικά που μας διέθεσε ώστε να απομονώσουμε το χώρο των αθλητών και των επιτροπών, όπως προβλεπόταν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19.

8. Τον αντιδήμαρχο κύριο Η. Πατσιαούρα, τον κύριο Ε. Ζεκάκο για τη συνεχή στήριξη και βοήθεια που παρέχουν στον ναυτικό όμιλο.

9. Ο αντιπεριφερειάρχης, όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο ίδιος ο Δήμαρχος παραβρέθηκαν στη βραβεύσει του παραολυμπιονίκη Αριστείδη Μακροδημήτρη για την προσφορά του στον αθλητισμό, στον υγρό στίβο. Είναι ζωντανό παράδειγμα για τα 2 παιδιά/αθλητές μας για το ήθος, τη δύναμη, την επιμονή και την επίπονη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων του.

10. Το ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ του Αθανάσιου και της Μαρίνας Μαρτίνου, με τη χρηματοδότηση παρείχε τη δωρεάν φιλοξενία των αθλητών.

11. Τα Super Market BAZAAR A.E. του ομίλου Βερούκα προσέφεραν τα lunch box.

12. To ναυπηγείο George Marine διέθεσε 6 σωστικά σκάφη Loabster για τον αγώνα.

13. Tα εστιατόρια – Bar, ΜΥΘΟΣ, ΛΟΦΟΣ, PORTO, LIMANI, PARADAIS, Tα ΠΕΥΚΑ, ΑΡΓΩ, STAVENTO, CASAMENTO, ΧΗ.ΜΑ, Τον ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΥΒΑΡΑ, ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ ESTATE WINERY για τις χορηγίες και την υποστήριξή τους.
14. Το κατάστημα Fillippos Marine και το μηχανικό σκαφών Γιάννη Κεϊσογλου για τις
συνδρομές τους σε βλάβες.

14. Τη σχολή Ζέας Αναβύσσου και τον προπονητή Στέλιο Λιβάνιο για την εθελοντική εργασία.

15. Τους πολιτιστικούς συλλόγους Αγίου Γεωργίου, την πρόεδρο κ. Χατζημιχαηλίδου Δέσποινα, της Αγίας Ειρήνης, την κυρία Δανιήλ Ελένη, Πολιτιστικό Αγίου Νικολάου Αναβύσσου, τους εθελοντές φίλους & γονείς του Ν.Α.Ο. Π.Φ. Ο ΠΥΘΕΑΣ και τη Φακαέων Πολιτεία για την αίθουσα που διέθεσε για να πραγματοποιηθούν τα rapid test από τον ΕΟΔΥ.

 

 

16. Την εθελοντική ομάδα Save your Hood, την Ήρα Θεοφίλου μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπούτση τοποθέτησαν ειδικούς κάδους, δημιούργησαν πράσινα σημεία με ειδική σήμανση για τη διαλογή των απορριμμάτων. Καταφέραμε να διατηρήσουμε το περιβάλλον καθαρό και να συλλέξουμε πάνω από 1700λτ ανακυκλώσιμων. Στη συνέχεια θα παραδοθούν στη δράση ΕΔΣΝΑ the Green City της Περιφέρειας Αττικής.

17. Το Parking Πέρασμα του κ. Παναγιώτη Βασιλειάδη για φιλοξενίες σκαφών και διάθεση καυσίμων.

18. Toν Αγ. Ξυγκάκη του paraktios.gr για την προβολή του πρωταθλήματος και ειδικά των απονομών και της εκδήλωσης του Σαββάτου.

19. Τον κύριο Δανιήλ Αλχανάτη που διέθεσε τον ιστιοπλοϊκό του στην επιτροπή αγώνα και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης (επιτροπή αγώνων – κριτές).

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

Τοποθεσία Ν.Α.Ο.Π.Φ.

Ώρες λειτουργίας

Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 18.00

Επικοινωνήστε μαζί μας